Despre noi

Bine ați venit la LIMAROM,
unde moștenirea noastră de excelență corporativă se întâlnește zilnic cu entuziasmul și eficienta, țesând o tapiserie de frumusețe durabilă și servicii fără egal.

Limarom este o fabrică de broderie, serigrafie și îmbrăcăminte fondată de Maria și Liviu Ionescu în anul 2000. Cu o experință îndelungată în industria textilă, fondatorii companiei sunt unii dintre pionierii producției de broderie industrială în România. Serviciile și produsele noastre sunt realizate și comercializate în mai multe locații proprii din București cât și prin intermediul website-ului și magazinului online. Unitățile de producție găzduiesc un ansamblu vast și modern de utilaje tehnologice.

Broderia personalizată va oferă o varietate de opțiuni în ceea ce privește materialele și design-ul. De la tricouri, cămăși și șepci și până la uniforme de lucru moderne, posibilitățile de exprimare a imaginii corporative împreună cu noi sunt multiple.

Uniformele de lucru personalizate sunt fabricate în România în conformitate cu strandardele de calitate din domeniul MEDICAL, HORECA sau TEHNIC. Croielile și calitatea materialelor sunt special concepute pentru a asigura confortul și siguranță. Modelele sunt reînnoite în permanentă în ton cu cerințele de pe piață de profil.

Clienții Limarom sunt diverși de la indivizi unici până la companii private și instituții ale statului. În portofoliul nostru se regăsesc atât afaceri micuțe, la început de drum, cât și companii internaționale de renume.

Angajații sunt coloana vertebrală a afacerii. Mulți dintre aceștia lucrează în cadrul companiei de decenii întregi, iar relațiile armonioase dintre colegi se reflectă în fiecare aspect al activității.

Brandul Limarom a crescut organic și este o prezență solidă pe piața din România cu activitate în continuă creștere și pe piața internațională. De-a lungul timpului a reușit să navigheze prin provocările economice datorită viziunii inovative cu privire la tendințele economice și tehnologice.

slide-limarom
0
ani de experienta in broderie
0
de broderii pe zi
0 K
clienti multumiti
0
locatii in Bucuresti

Cereti o oferta

Coș de cumpărături