Broderie computerizata personalizata

Capacitate zilnica de productie: 1.600 de broderii de 10 cmp

Pe langa beneficiarii finali din diverse sectoare de activitate, printre clientii si colaboratorii nostri valorosi se numara companii de renume din industria textila romaneasca, ce realizeaza productie de export: Paoloni Industie, Neo Braila (confectii camasi), Sofema Constanta (export textile Belgia), Tricolors (producator pentru brandurile Camagnolo si Guy Laroche).

Suntem primul producator de confectii care aplica broderii de orice tip, realizate prin forte proprii, cu echipamente performante, prin intermediul unui soft computerizat. Putem personaliza orice tip de haine brodate, avem capacitatea de a produce 10.000 de broderii pe luna, la calitate ireprosabila. Ne concentram si pe pret, iar preturile Limarom va vor convinge inca de la prima comanda. Pretul unei broderii este de multe ori supraevaluat intrucat nu toata lumea are echipamentele necesare pentru a o realiza. De la o broderie monocolora neagra si pana la orice tip de broderie aplicata, realizam personalizari spectaculoase, pe materiale durabile, placute la purtat. Trebuie sa stiti ca atunci cand vine vorba de broderii, Limarom a dublat eficienta si performanta in piata ca producator de confectii cu o buna reputatie in ce priveste calitatea personalizarilor realizate.

Preturi broderie

Cantitate Intre 1 si 100 bucati Intre 101 si 500 bucati Intre 501 si 1000 bucati Intre 1001 si 5000 bucati Peste 5000 bucati
Pret / 1000 impunsatur de la 1 ron de la 0,85 ron de la 0,76 ron de la 0,64 ron de la 0,50 ron

Ce este broderia?

Broderia este un tip de cusatura in relief realizata pe suport textil, in diverse culori, cu scopul de a decora si infrumuseta articolele textile. La ora actuala, programele computerizate pe care le folosim la atelierul de broderie ne permit sa realizam orice tip de broderie cu precizie maxima a detaliilor si combinatie complexa de culori, text, sigle si elemente grafice.

Broderia personalizata poate fi folosita pentru

1. Broderie pentru Spitale si Cabinete medicale

Putem realiza la comanda orice tip de reprezentare grafică brodată pentru sigle, monograme, text, grafică tip ecuson şi orice alte elemente grafice brodate pe articole textile folosite în domeniul medical, pentru spitale, clinici, farmacii şi cabinete medicale. Halate medicale Prosoape Asternuturi de pat etc.

2. Broderie pentru Salopete si echipamente de lucru

Broderiile realizate de Limarom pentru salopete si echipamente de lucru se remarca prin versatilitate (putem broda oricare zona a echipamentului de lucru sau salopetei), detalii grafice de exceptie, rezistenta deosebita la murdarire, durabilitate in timp (broderiile isi pastreaza aspectul si densitatea dupa sute de spalari).

3. Broderie pentru obiecte promotionale

Limarom ofera pentru clienti finali sau comercianti de obiecte promotionale servicii complete de broderie pentru obiecte promotionale. Preturi de producator, calitate excelenta, comenzi incepand de la 10 bucati. Brodam computerizat, indiferent de complexitate, orice obiecte promotionale pe suport textil: sepci brodate, tricouri personalizate prin broderie, prosoape personalizate prin broderie, tablouri brodate, ecusoane brodate etc.

Fabrica si magazin de broderie Limarom in Bucuresti

Clientii pot plasa cererile de oferta sau comenziile atat pe mail cat si in cele doua puncte din Bucuresti. Fabrica este punctul de lucru, unde se poate plasa  comanda de tricouri brodate personalizate, sepci personalizate, camasi brodate, prosoape personalizate, aici ne ocupam in speciale de seriile mari. Magazinul sau atelierul de broderie, unde se pot personaliza la comanda litere brodate, monograme brodate pe camasi, tricouri personalizate, tricouri pentru brotez personalizate etc.

 

Cateva exemple de broderii realizate de noi

Broderie pe tricou:

Broderie pe prosop:

Fabrica si magazin de broderie Limarom in Bucuresti​

Pe langa utilajele profesionale si software-ul computerizat, ne bazam pe specialisti cu experienta tehnica desavarsita pentru a putea realiza orice comanda in regim industrial de mare capacitate, dar si comenzi speciale. Spre deosebire de orice alta modalitate de personalizare, broderia confera eleganta si rezistenta indelungata in timp.

LIMAROM 2000 brodeaza pentru clienti din Romania si din strainatate  obiecte promotionale, broderii tricouri, broderii echipament sportiv, broderii echipament de lucru, broderii pe echipamente medicale sau broderie costume, halate medicale, sau echipamente de lucru pentru restaurante.
Executam orice tip de ecusoane brodate, ecusoane cluburi sportive, ecusoane firme de paza, ecusoane pentru firme de paza si protectie sau sepci brodate.

Printre cele mai solicitate produse de broderie pe care le realizam se numara:

Istoria broderiei

Se crede ca tehnici primitive de brodare au aparut la scurt timp dupa aparitia imbracamitei si era un semn de superioritate, astfel ca numai conducatorii se bucurau de haine brodate. Cu toate acestea, broderia ca forma de arta a aparut prima oara in Epoca Fierului.

Totul a inceput cand omul si-a dat seama ca firele din blana anumitor animale pot fi folosite pentur a uni doua bucati de piele. Automat, a descoperit si ca acelasi fir poate fi folosit pentru a crea diferite modele pe materialul deja mentionat. Incet incet au inceput sa fie folosite si diferite margele, pietre sau oase pentru a diversifica modelele.

Exista modele de broderie din acea perioada care s-au conservat si sunt expuse in muzee. Majoritatea dintre acestea au fost descoperite in Egipt, China sau India. Ce este fascinant legat de aceste exponate e diversitatea lor, fiind foarte usor de observat cum fiecare cultura si-a dezvoltat propriul stil de broderie.

Odata cu revolutia industriala, arta broderiei s-a schimbat radical. S-a automatizat procesul de brodare, dar si metodele de a fabrica si imbunatati materiile prime cum ar fi margelele sau firele. In aceasta perioada, perlele sau pietrele pretioase au inceput sa fie folosite mai mult in brodarea articolelor vestimentare sau decorative.

Chiar daca stilurile difera foarte mult in functie de zona, cultura si traditii, obiecte brodate cu fir se gasesc peste tot in lume. Exista sute de modalitati in care firele pot fi cusute pe un material textil, cele mai complexe modele fiind realizate cu fire din metale pretioase.

Brodarea cu perle sau pietre pretioase este o arta la fel de impresionanta ca si brodarea cu fir, insa cu siguranta este mai noua. La fel ca si in cazul broderiei cu fir, exista sute de tehnici si metode prin care perlele pot fi aplicate pe materialul textil, pentru diferite efecte vizuale.

Ce este broderia computerizata?

Broderia computerizata este un procedeu ultramodern prin care elementele grafice, textul sau sigla solicitata de client sunt prelucrate electronic de un software conectat la masinile de brodat. Practic, programul computerizat comanda masinii de brodat sa realizeze cusaturile dorite, in forma, dimensiunea si gamele coloristice dorite. Neexistand interventie umana decat in setarile programului computerizat, rezultatul final va fi o broderie de inalta fidelitate, cusaturi perfecte, imbinari de culori aproape imposibil de executat manual, la o viteza ce confera productivitate, eficienta si costuri optime pentru clientul final.

Tipuri de broderii

1. Broderie 3d

Broderiile 3D necesita tehnici si materiale speciale pentru suportul ce se doreste a fi brodat precum si pentru ata de cusut folosita. Practic, o broderie 3D permite reprezentarea graficii in relief prin straturi suprapuse de cusaturi care scot in evidenta detaliile dorite. Intrucat broderia 3D nu trebuie sa deranjeze pe cei care poarta articolele textile decorate astfel, folosim tehnici speciale de aplicare, cu suport textil special in zona de contact cu pielea si fara capete de cusaturi ori profil reliefat al broderiei pe dosul articolului textil. Broderiile 3D ofera rezultate spectaculoase si sunt cea mai buna solutie daca doriti sa dati vizibilitate maxima textilelor pe care le personalizati cu noi.

2. Broderie in degrade

Broderia in degrade ne permite sa aplicam diverse efecte graficii pe care o brodam. Programul computerizat de broderie opereaza modificari asupra grosimii firelor de ata folosite, a distantei dintre ele si a texturii pentru a crea senzatia de material in degrade, placut la vedere si la atingere. Practic, prin tehnica degrade se pot realiza broderii cu aspect artistic deosebit, originale si extrem de rezistente in timp in raport cu alte solutii precum imprimarea serigrafica.

Cereti o oferta

Coș de cumpărături